Generalforsamling - og lidt mere
Skrevet af Claus Rittig   
Søndag, 04. december 2022 21:56
Julen nærmer sig, og det betyder jo: Juleafslutning!
AAS er vært ved en gang glögg og ævleskiver – og godteposer til børnene.
Samtidig skyder vi en lille konkurrence på jule-skiver (mest for sjov). Jule-skive skydningen må du gerne starte på ugen før, men på dagen hylder vi et par vindere ca. kl. 19:30.
Meld børnene til godtpose på den seddel der ligger på disken i VK (efter på onsdag), så vi kan have styr på hvor mange vi skal lave.
Og det sker for riffelskytterne 20. December, og for pistolskytterne 21. December!
Og så indkalder vi til Generalforsamling!

Generalforsamlingen afvikles som de tidligere år i vores klubhus i Dall, Furdalsvej 15 den 12.
Februar kl. 10:00, og efter generalforsamlingen (ca. kl. 12) er klubben vært ved en ostemad og en øl/vand.

Er du gammel og garvet i klubben, så kom og lad os vide hvad du har af feedback, gode ideer og bare ris og ros. Er du af nyere dato, så kom og se din klubs demokrati udfolde sig, og lær lidt om mekanikkerne i klubben – og så må du naturligvis også give dit besyv med, det er det man har generalforsamlinger til.
Og så må vi hellere lige gøre opmærksom på at vores årlige Terrænpistol stævne i år afholdes den 4. og 6. Maj. Den 5. Maj er en helligdag, så den kan ikke bruges (og det er også store-konfirmations-dag, så den undgår vi halst at larme på).
Alle hjælpere skyder 4. Maj, og hovedstævnet afholdes 6. Maj – og så slutter vi som sædvanlig af med en stor Hjælper-fest!
Det bliver hyl, sæt kryds i kalenderen!
Og 27.-28. Maj afholdes der Field Target stævne på den helt store klinge, det larmer ikke, så kom ud og kig!
Og nu vi er i gang med at sætte krydser i kalendere, så skal der lidt forårsklargøring til i Dall, når foråret nærmer sig. Det gør vi 2. April, og ALLE er velkomne! Kom og hjælp os med at gøre terræn’et klart til sæson’en, jo flere hænder vi er, jo sjovere bliver det! Tag gammelt tøj på, og måske lidt værktøj med, men ellers skal vi nok lede løjerne.
Hav en god resten-af-vinteren-sæson,
Bestyrelsen

 

Senest opdateret: Søndag, 04. december 2022 21:59