Special-arrangement, pistolskydning
Skrevet af Mads Peter Bach   

Det er muligt at få afholdt et skydearrangement hvor I prøver at skyde med pistol hos Aalborg Skyttekreds. Det kan f.eks. være i forbindelse med et firmaarrangement, en fødselsdag, polterabend eller lignende. Vi stiller alt nødvendigt udstyr til rådighed.

Arrangementet starter med en grundig sikkerhedsinstruktion og forklaring af hvordan pistolerne fungerer samt hvordan skydning med pistol foregår. Vi anvender såkaldte salonpistoler:

Efter instruktionen går vi på banen, og skyder først prøveskud, hvorunder instruktørerne hjælper hver enkelt skytte med tilpasning af skydestilling, håndfatning med mere. Efter prøveskud skydes en serie hvor vi tæller point. Under skydningen sørger instruktørerne for at alt går sikkert til, og rådgiver om hvordan resultatet kan blive bedst muligt. Hvis arrangementet holdes på vores udendørsbaner slutter vi normalt af med, at deltagerne prøver at skyde med nogle andre våben (9mm pistol, .38 revolver).


Arrangementet tager typisk mellem 1 og 2 timer, og afholdes som regel onsdag, fredag eller lørdag.

Prisen for arrangementet er 2000 kr som opstart og derefter 200 pr. deltager. Prisen er alt incl, dvs. lån af våben, ammunition, baner og skiver er inkluderet.

Vi har en nul-tolerance politik overfor alkohol inden skydning, og har som forudsætning at deltagerne i arrangementet ikke har drukket øl/vin/spiritus inden arrangementet, eller på anden måde er påvirkede.

Hvis det er noget for jer, så kontakt formanden for Aalborg Skyttekreds' pistoludvalg.