Firmaskydning
Skrevet af Henrik L   
Torsdag, 09. april 2009 16:10

Fredag den 3. april gæstede Rolls-Royce Marine os i Aalborg Skyttekreds. Som en del af et firmaarrangement ville de gerne komme forbi og prøve at skyde med pistol. Bekendte med Sir Henry Royce's læresætning "The quality remains long after the price is forgotten" (kvalitet består længe efter prisen er glemt) valgte de den "store pakke".

Prisen for en firmaskydning er sat så det prismæssigt er attraktivt ifht at bruge den samme tid på en gokart bane. Kommer der eksempelvis 10 gæster må de påregne i hvert fald 3 timer til arrangementet, og det kræver tilsvarende 3 mand fra skyttekredsen at afvikle skydningen. Vi stræber altid efter at give gæsterne stor valuta for pengene.

Efter en kort præsentation af foreningen og historien bag skyttekredsen fik gæsterne en grundig gennemgang af sikkerhedsreglerne for pistolskydning. Vi fulgte op med en gennemgang af pistolens og revolverens funktion og lidt om skydeteknik inden vi gik på banen. Arrangementet tog i alt 4 timer og hver gæst skød 150 skud på banen.

Gæsternes vurdering efter arrangementet var klar, den store pakke var prisen værd! Gæsterne var meget glade for oplevelsen og forlod skyttekredsen med et positivt indtryk af pistolskydning som sport.

Senest opdateret: Torsdag, 09. april 2009 23:41