Ny pistolskytte
Skrevet af Mads Peter Bach   

Det er muligt at prøve pistolskydning i Aalborg Skyttekreds med start den første mandag i måneden fra oktober til marts indendørs under Vesterkæret Skole, Skydebanevej 1, Aalborg, samt i månederne April til September udendørs i Dall, Furdalsvej 15, Svenstrup. Ingen opstart i Juli - vi skal også have sommerferie. Mød op præcist kl. 19.

Nye hold starter:

9. April - Dall

7. Maj - Dall

4. Juni - Dall

6. August - Dall

3. September - Dall

1. Oktober - Vesterkæret

5. November - Vesterkæret

3. December - Vesterkæret


Tilmelding er nødvendig!

Du tilmelder dig ved at sende en mail med kontaktoplysninger til: Claus@Uckfup.Dk

 

Deltagelse koster 300 kr og for dette beløb får du: Intro-kurset, og en prøve skydning på 25 skud. Men beløbet dækker også 3 skydninger og 3 æsker patroner, som du kan bruge de kommende onsdage - først derefter skal du tage stilling til om du vil meldes ind i vores forening!

Medbring kontanter eller MobilePay (for vi tager ikke plastic), billed-legitimation og godt humør!

Klubbens dygtige instruktører vil starte med at introducere jer til hvordan en pistol fungerer, sikkerhedsreglerne samt skydeteknik. Efter denne introduktion får I mulighed for at prøve pistolskydning med en af klubbens kaliber .22 pistoler, mens instruktørerne overvåger og hjælper jer.

Efterfølgende har I mulighed for at skyde i skyttekredsen om onsdagen, og den første måned efter introduktionen vil I møde og kunne få hjælp af de samme instruktører i foreningen hver onsdag.

Ønsker du at blive meldt ind i foreningen efter dine 3 "gratis" skydninger, kan du udfylde indmeldingsblanketten. Print blanketten ud, og medbring den næste gang du skal skyde. Hvis du ønsker at skyde med andet end luftvåben skal du også have en SKV6 godkendelse, som du selv skal ansøge om. SKV6 godkendelsen skal vises hver gang du skal låne et (krudt)våben, efter du er blevet medlem.

Aalborg Skyttekreds er en rummelig forening, der er skytter på alle niveauer lige fra skytter som skyder for hyggens skyld, til skytter som har flere danske og nordiske mesterskaber bag sig, og der dyrkes de fleste pistoldiscipliner i foreningen.

 

Om vinteren finder du os her: http://www.aalborg-skyttekreds.dk/aalborgskyttekreds/15m-baner

 

 

Senest opdateret: Tirsdag, 03. april 2018 15:16